Opticon OPI-3601

Stationär läsare för streckkoder och 2D-koder

Opticon OPI-3601 On stand

Förmågan att snabbt och säkert identifiera och avläsa streckkoder, 2D-koder och andra optiska koder skiljer avsevärt mellan olika optiska läsare. Vår rekommendation är att undvika de allra billigaste och satsa på en beprövad kvalitetsläsare. Själva har vi god erfarenhet av OPI3601 som även används Åhlénsbutikerna valt till sina kassor. Leveranstiden är vanligtvis 1-2 arbetsdagar.

OPI3601 placeras med fördel i en receptionsdisk där deltagare passerar. Skannern ansluts till en dator med en vanlig USB-kabel och kan sättas i så kallat auto-trigger-läge vilket innebär att läsaren hela tiden söker efter streckkoder att checka in.

Pris 1 750 kr inklusive frakt. Moms tillkommer.

Externa länkar och resurser

Produktblad för Opticon OPI-3601

Produktspecifikation för Opticon OPI-3601

Opticon Universal Menu Book

Produktinformation hos tillverkaren

Opti Configure. Konfigureringsverktyg från tillverkaren

Streckkoder för att ställa in (konfigurera) streckkodsläsaren

Barcode
Komplett konfigurering (svenskt tangentbord mm)

Barcode
Skicka tecken enligt svenskt tangentbord

Barcode
Skanna kontinuerligt då placerad i stativ