Hantera medlemsorganisationer

Ni kan själva göra en del anpassningar av systemet, t ex vilken information

Innehåll på denna sida

Korrigera namn och förkortningar i tävlingssammanhang

Förbudsadministratiörer kan själva ändra vilket namn och förkortning för medlemsorgansiationerna ska visas i samband på exempelvis resultatlistor.

• Gå till sidan Start > Organisationer
  • Välj "Relation: Underordnad". Markera "Redigerbara fält", "Namn, tävling" och "Förkortning tävling". Klicka på "Sök".
  • Kontrollera och korrigera. Klicka på "Spara data" underst i tabellen.
  • Kontrollera att det inte finns fler organsiationer som behöver korrigeras men som inte visades på första sidan.