Anmäl många tävlande samtidigt från lista

Detta är endast en handledning. Funktionen hittar du på webbsidan:

Anmäl många par/trior

Funktionen för att anmäla många par och trior i en klump underlättar då du som tävlingsansvarig inom klubben har en lång lista med anmälningar du vill lägga in i Dans.se. Vill du däremot endast lägga till en eller två nya anmälningar kan det vara snabbare att istället göra det via länken "Anmäl enstaka" som finns på många tävlingssidor.

Hur fungerar det?

Använd kryssrutorna för att markera vilka par/trior du vill anmäla till olika grenar. Kryssrutor visas endast för de klasser som Dans.se tycker till är aktuella för för respektive par/trio. Om det inte finns någon kryssruta för rätt klass så klicka på det lilla förstoringsglaset för att välja från samtliga klasser som erbjuds på tävlingen i aktuell gren.

När du markerat allt du vill ha med så klickar du på knappen "Verkställ" längst ned på sidan.

Om ni känner att ni vill ha mer information så är ni varmt välkomna att skicka ett mejl till info@minaaktiviteter.se.